NEW - Sock my feet

SOCK MY FEET

Nieuw bij Lingerie Jarretel

- Sock my Feet zet jou voeten in de schijnwerpers -


De gemiddelde sokkenlade van een vrouw of man is gevuld met effenkleurige sokken. Of paren met hier en daar een streepje, stipje of bloemetje. Helemaal prima natuurlijk. Maar Sock my Feet pakt graag grootser uit. Streepjes op sokken? Oké, als het maar aaibare zebrastrepen zijn. Stippen?

Je bedoelt een panterprint? Bloemetjes? Liever een kleurrijk boeket of een gekke koe.

Voeten wegstoppen in degelijke sokken past niet bij de filosofie van Sock my Feet. Sokken mogen gezien worden. Sterker nog: het is een basisstuk dat niet mag ontbreken in je garderobekast. Sock my Feet zet de sok op modekaart en voeten in de schijnwerpers. Licht uit, spot aan!

Welk paar spreekt jou aan? Jij hebt vast al een idee hoe je je favoriete sokken met print gaat combineren. Toch benieuwd hoe anderen de sokken stylen. In onze winkel vind je inspiratie, mocht je die nodig hebben.


Kom vrijblijvend kijken naar deze allerleukste, allerhipste en betaalbare kousen,... grrrr.

Ideaal cadeau voor verjaardagen, feestdagen of als je iemand wil verassen met een uniek cadeau.


Jij loopt niet met de mode mee. Je creëert je eigen stijl. Kleding en accessoires zijn voor jou een verlengstuk van jezelf. Een manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je denkt na over elk detail. Een outfit hoeft in jouw ogen niet altijd perfect te zijn afgestemd. Een mismatch maakt het juist interessant. De sokken met opvallende prints van Sock my Feet geven de look van elke vrouw die unieke finishing touch.

Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.39.16
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.39.48
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.39.58
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.40.33
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.54.14
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.54.20
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.53.33
Schermafbeelding 2019-10-02 om 13.53.42

Je bent een beetje stout en een tikkeltje gek. Je bent brutaal, maar hebt wel respect. Je zoekt de grenzen op, maar breekt geen regels. Je speelt ermee. Met een dikke knipoog en een dosis lef.

Met Sock my Feet, the sockmaker en Lingerie Jarretel heb je de ideale combinatie.

Sock off met saaie sokken
Sock my Feet heeft sokken met prints voor de lefgozer, de grappenmaker, de praatjesmaker, de levensgenieter, de fashionisto, de surfdude. Toffe sokken voor elke man met een beetje ballen. Voor jou dus!

Maak een statement met Sock my Feet @Lingerie Jarretel.


Strak in het pak of in uniform naar je werk. Dag in, dag uit. That socks! Daarom heeft Sock my Feet een eigentijdse en eigenwijze sokkencollectie ontworpen. Toffe sokken waarmee je een statement maakt. Zo kun je toch een stukje van je identiteit uiten via je kleding, zonder de dresscode aan je laars te lappen. Sokken voor mannen die graag het randje opzoeken, zonder er daadwerkelijk overheen te gaan. Hoewel…


Socks first


Copyright 2020 @ Lingerie Jarretel - All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren